Två timmar lugn skejt + kvällsstyrka

Ännu en dag med två träningspass, har fått rejäl träningsvärk från helgens styrka så känslan var seg idag när jag åkte drygt två timmar och 25 kilometer. Premiärtur ut till och runt Torråsen + lite skarvar inne på skidstadion. Hade kommit snö denna natt med så det var inte nydraget på morgonen så det gick inte så snabbt. Lite ojämnt här och där men annars fint. Ett av få lugna pass i skejt som jag kört utan barn i vagn senaste två åren. Det ironiska var att de yttre förhållandena gjorde att jag åkte lika sakta som jag brukar göra när jag kör med vagn. 126 (65%) hade jag i snittpuls och tog 434 höjdmeter.

På kvällen så körde jag och frun ett gympass i vårt uppdaterade gym, har numera en ny bänk och en del Hexhantlar. Ska dock tilläggas att det saknas några innan man är helnöjd. Sen är väl drömmen att få till en riktigt skivstång och vikter till det med. Få se vad Johannes Anderssons enskilda firma bjuder för julklapp nästa år. Det kan bli en överraskning. En mindre överraskning är att jag förnärvarande, av förklarliga skäl är ganska svag. Detta körde jag hursomhelst:

  • 3×50 tåhävningar
  • 3×1,5 min planka
  • 3×50 sit-ups
  • 3×12 hantelpress @17,5 kg per arm
  • 3×6 enmansrodd med hantel @ 25 kg
  • 3×8 axelpress med hantel @ 15 kg per arm

Blev det som det blev, körde även lite uppvärmningsövningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *