Förmiddagsstakning i nysnön + gym

Kommit cirka en decimeter till idag igen så börja bli ordentligt med snö nu. Var ospårat i Brunflo men någon hade åkt innan så gick att staka någorlunda ändå. Löpning till och från resulterade i slutändan att jag fick ihop 1:05 timmar träning på förmiddagen. På eftermiddagen så sprang jag ner till gymmet och betade av ett av många få styrkepass denna vinter. Detta bjöd jag mig själv på:

  • 3×8 @ 61 kg tricepsdrag i maskin
  • 3×15 @ 76 kg magchrunches i maskin
  • 3×8 @ 35 kg axelpress med skivstång
  • 3×8 @ 24 kg enmansrodd med hantel
  • 3×10 chins
  • 3×8 @ 90 cm ish upphopp

Det kändes bättre än vad jag kunde förvänta mig så det var ju positivt. Sprang till och från, cirka 2,2 kilometer totalt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *