Summering senaste dagarna

Nu funkar min hemsida igen, var väl ändå ingen som saknade mig. Jag fick uppgradera ner i One.com som äger domänen. Hemsidan är annars i WordPress och där måste jag uppgradera en del och sen uppdatera den nya versionen på One.com. Ska nog få till det i slutändan trots man är lite otekniskt. 

Har faktiskt tränat lite de senaste tiden, idag var det dock vilodag och har gått en sväng med Lova i vagnen. Har även vallat skidor då det väntas tävling i Östersund imorgon. 17,5 kilometer ska jag och en drös andra köra. Är visserligen inte huvudloppet men det blir bra ändå. Igår var jag faktiskt och tog en tur i spåren där vi ska köra imorgon. Jag träffade på skidåkaren tillika vloggaren Carl Olander. Vi fick en trevlig skejttur i oväntat bra förhållande då det var oväder dagen efter. 

I förgår så körde jag ett SkiErg- pass. Efter uppvärmning så körde jag en tröskel på fem minuter @ 1:49,8 min/500m och hade 156 (81%) i snittpuls. Stabil början. Därefter så körde jag två block med kortare intervaller, först 10x ”70/20” intervaller och sedan 10x ”30/30” intervaller. Det blev faktiskt pers på båda blocken, så det tolkar jag som ett bra tecken. Då finns det åtminstone en bra grundförutsättning för kunna staka bra med. Gäller bara att få ut det också. Avslutade sedan med en tröskel på fem minuter igen, dock denna gång så var det klart jobbigare och jag hade 15 slag högre i snittpuls än den första och inledande tröskeln. 171 (89%) i snittpuls trots exakt samma tempo som den inledande tröskeln. Övriga siffror från blocken var:

  • 15 min 10x ”70/20″@ 1:46,9/ 500m – 165 (86%) snittpuls 
  • 10 min 10x ”30/30″@ 1:40,6/ 500m – 167 (87%) snittpuls

Körde som vanligt på motstånd sex och hade 2,5 minuters vila mellan intervallerna. 

Imorgon är det start kl: 9:30 men tveksamt om man kan följa det live.  

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *