Löpintervaller både inne och ute

Kunde klämma in ett intervallpass denna soliga dag. Fick dock bli både bli inne och ute då det var fotbollsmatch kl:18 i Brunflo. Jag hann springa 20 minuter tröskel i alla fall och sen fick jag gå hem och fortsätta på löpbandet. På löpbandet så körde jag på maxlutning 11,7 % och 10 x ”40/20” intervaller på hastigheten 14 km/h. Det var jobbigt men gick vägen. Siffror:

  • 20 min – 5,61 km – 3:33 min/km snittempo – 170 (88%) snittpuls
  • 10x ”40/20” – 164 (85%) snittpuls

Inte den bästa känslan men tror värmen tog en del ändå som gjorde att pulsen stack i väg en aning på slutet av tröskeln. Fick förstås anpassa mig kring fotbollsmatchen så blev lite sick sack iband men ändå bra tempo på tröskeln. Intervallerna inne var mest en överlevnad.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *