4×3 min med vagn + styrkaOnsdag och från och med den här veckan och fyra veckor framåt så har jag ingen golfträning. Detta innebär att jag slutar 14:30 måndagar, onsdagar och fredagar, skönt med mer tid på eftermiddagen och kvällen.

Denna onsdag eftermiddag så körde jag och Therese styrka utomhus. Jag körde detta:

  • 3×45 dips
  • 3×1,5 min planka
  • 3×10 boxkliv
  • 3×50 tåhävningar 
  • 3×20 armhävningar med klapp
  • 3×10 spänsthopp

Efter detta tog jag med dottern på äventyr i vagn. Blev bara 4×3 minuter löpbandsintervaller då pulsen var låg och jag fick känning i samma fot som under Ostlöpet. Värker lite lätt när jag springer utför, tror fortfarande det är en nerv som spökar, lite stretch och undvika hårdare underlag ska nog hjälpa. Det har det gjort förr. 

Siffror, både låg puls under intervallerna men också under vilan. Jag sprang längs Lövtorpsvägen som har fin böljande asfalt. 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *