Löpning i snöslasket

Inledde denna dag med att få massage, välbehövligt men inte skönt någonstans. Blir nog en ny massagetid inom kort igen. Det var förutom det vanliga som vader och sätesmusklerna, också ryggen /nacken så kanske kan ha hjälp för min ständiga huvudvärk möjligen.

Träning blev det idag, en längre tur runt lunchtid. Jag sprang till Spikbodarna, sen vidare till Torråsen och sen skarvade jag runt omkring ÖSK- området. Jag skarvade lite väl mycket så när jag väl var hemma hade jag sprungit i 2:34 timmar och nästan 27 kilometer, det längsta löppasset i tid för i år. Musklerna kändes riktigt bra och kanske inte så konstigt efter dagens massage, däremot ganska hög puls idag med (135 (70 %) i snittpuls) men att bara vara ute i skogen ge ro i själen. Mår som bäst där, långt ifrån stad och stress. 570 höjdmeter lyckades man samla på sig, mestadels så plaskade det ordentligt under fötterna.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *