6 km bana på Tingvalla IP

Tingvalla IP, här har många fina resultat genom åren.

Har kört en lång intervall på klassiska anrika friidrottsbanan Tingvalla IP idag, där jag befinner mig inför kommande partistämma. För första gången den här veckan så kände jag mig kapabel att pinna på lite och komma upp i puls men ambitionen var åtta kilometer men nöjde mig med sex kilometer och få se sen hur det utveckla sig. 

Började med uppvärmning + löpskolning innan jag drog igång, kändes bra i ungefär 200 höjdmeter, sen var det snarare steget som kändes tungt och inte flåset. Haft oflyt senaste veckorna med att få till en massagetid, det har avbokas av hundra olika skäl men är i behov för musklerna känns tunga och har dålig genomströmning känner jag, och det har jag haft hela månaden egentligen, även innan jag blev dålig. 

Hursomhelst så höll jag ganska jämt tempo, inte så snabbt som man borde och vill men det var kontrollerad och strax under tröskelintensitet. 164 (85 %) snittpuls hade jag under 22:14 minuter, snittempo på 3:42 km/min. Roligt att springa på bana men hoppas på bättre ben nästa gång, roligt också att det var mycket barn där som hade någon aktivitet och försökte hänga på mig från och till. 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *