5000 meters test på stakmaskinen

Hade en en timmes lucka på lunchen att hinna träna och äta då jag haft budget- och planeringsdag digitalt idag. Med den timmen så utnyttjade jag genom att dra 5000 meter stakmaskin, blev pers med cirka en halvtimme på min Albilica XC- 2000 stakmaskin, den ger önsketider så man kan inte alls jämföra med en Concept 2 direkt. Men jag kan jämföra tider med min egna stakmaskin och det är fint så.

Fem minuter uppvärmning och sen drog jag igång, jag ökade succesivt i princip hela tiden, så varje kilometer gick snabbare och snabbare. Hade återigen låg snittpuls men tyckte jag genomförde testet precis så som jag ville. Man vill inte direkt gå ut för hårt men gick ut ändå klart hårdare än i juni 2022 då jag körde 5000 meters test sist. Vägde några kilo mer nu vilket påverka något.

Vet inte exakt mitt resultat då jag inte hann se exakta tiden men tror jag hade 16:35 minuter och snittwatt på omkring 354 watt. Ljuger definitivt inte angående tiden, var nog några sekunder snabbare än så kanske. Jag har nämligen inget minne i min skakmaskin så kan inte se i efterhand vilka tider och övriga siffror jag får. Jag hade 168 (88%) i snittpuls och maxpulsen lyckades bli 184 (96%) på slutet åtminstone.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *