10x 3 min tröskelintervaller på bandet

Dags att börja väcka löpbenen lite. Har sprungit lite senaste tiden, framförallt p.g.a. dålig ljumske och att man vill mjölka ur skidåkningen så mycket man kan. Än går det att åka på natursnö, även i Brunflo men med regn tidvis och blåst så var inomhusträning ett bra alternativ på lunchen mellan mötena.

Jag sprang 10×3 minuter med en minuts vila mellan intervallerna, allt kontrollerat tröskelintensitet. Av förklarliga skäl så var jag lite mer på defensiven och sprang alla på 10 km/h istället för 10,2 km/h som jag annars bruka springa på när det kommer till tröskelintensitet på mitt löpband. Också när det kommer till lutningen 11,7% som jag sprang på idag och som är maxlutning. Hade en snittpuls på mellan 147 (76%) till 163 (85%), alltså lägst på första och högst på sista. Klarade mig i princip precis att hålla tröskel, även på slutet.

Var lite stel i ljumsken i början men blev allt bättre ju mer jag sprang, men samtidigt mer trött i benen trots det inte var så tufft intervallpass. Ovan helt enkelt.

Annars kan jag avslöja att jag har ett samarbete med en reklamfirma där nu en sajt har valt att publicera en artikel och länkat till min hemsida.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *