Skidtur med sällskap

Inte ofta den här vintern jag har åkt tillsammans med ”likasinnade” såsom jag ofta gjorde när jag bodde i Östersund och när man inte hade barn. Sällskap med andra skidåkare är inget som jag har gjort så många gånger alls sen vi flyttade till Brunflo men har på senaste tiden saknat det där med att åka runt med andra en förmiddag. Idag var en sådan dag.

Jag åkte först i tio minuter men sen mötte Carl Olander, Konrad Myhr och bulgaren Simon Deyanov. Efter en timmes åkning anslöt även Fredrik Andersson, Sveriges kändaste lillebror. Vi åkte till Spikbodarna och idag var det flera plusgrader men slapp regnet, dock en del blåst. Det var nydraget så det var ändå ganska fint och en hel del natursnö kvar, även om det var lite kala fläckar här och där.

Kroppen var trött och seg från start med låg puls till följd. Kändes sen bättre och bättre men sen på slutet när vi kom tillbaks till konstsnön så kändes det rejält slitsamt. Kanske inte så konstigt då jag inte stakat över två timmar ens på hela vintern. 29 kilometer blev det och jag hade 134 (69%) i snittpuls och höll på i 2:03 timmar effektiv tid.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *