Kort skejtrunda med vagn efter rejält misstag

Fint på Brunflo elljusspåren idag igen. Efter den senaste tidens snöfall så är det vackert vinterlandskap igen. Blev två varv på 5:an som idag tog nästan en hel timme, mjukt och långsamt. Blir tungt att åka med vagn då, även om snittpulsen landade bara på 124 (64%).

Tanken var två timmar men när jag och Lova skulle ta oss ner till skidspåren så upptäckte jag att mina träningsskidor skejt inte var i takboxen och hemma. Kom då på att jag aldrig tog med dem hem i måndags då Therese hämtade mig på skidstadion. Jag hade alltså glömt bort att ta med skidorna och ett par nästan helt nya Triac- stavar. Nästan två dygn senare så var utrustningen tro eller ej kvar på samma ställe vid ingången in till omklädningsrummen/Mediahuset. Hade jag glömt ett par slitna pjäxskydd så hade de garanterat varit borta. Sedan blev det hemgång och därför kortare pass än väntat med Lova i vagnen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *