En timme långsam tröskel

Förra gången jag körde intervaller på Östersunds skidstation så var det blankis, det var den 25:e januari och har inte kört fart på skejt sen 1:a februari då jag åkte SM. Jag har faktiskt inte ens kört ett fartpass på skidor sen SM. Idag hade det kommit en dryg decimeter minst och knappt dragit någonstans. De började köra på skidstadion och jag hoppades att de hade kört lite på naturspåren då jag såg att de åkt mot Torråsen. Det hade dem inte då de kört ner till Snöhögen(arna), så snurrade runt där faktiskt innan jag for ett varv runt gula 5:a runt Ränntjärn. Det var inte dragit där så gick otroligt långsamt och kunde knappt driva puls. Mer eller mindre A1 där.

När jag kom tillbaka till skidstadion så började jag köra där de dragit, blev lite här och där. Ett tag fastnade jag bakom en pistmaskin, men med en snittfart på min timme på 16,6 km/h. Smått otroliga 148 (75%) hade jag i snittpuls, höll mer eller mindre A2 sista 40 minuterna men otrolig låg snittpuls men det berodde dels på att det var svårt att åka när det är så pass mjukt och att man sjönk ner med stavarna. Tyckte jag hade en ganska bra och hög frekvens men det gick helt enkelt inte åka så mycket fortare. Är en sliten kropp också men känslan var ändå helt okej. Det positiva annars var att jag lyckades åka i mina skejtpjäxor igen, visserligen med specialskydd men ändå. Lite öm nu ikväll men det funkar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *