En lägre klassiskt skidtur på Östersunds skidstadion

Kylen håller i sig och idag var det som varmast -15. Blev en förmiddagstur där jag åkte strax över två timmar och kom närmare tre mil på det. För mig är det en rejäl långtur numera. Hade dock sällskap mestadels av Konrad Myhr som skulle åka i fyra timmar. Skillnad på långtur och långtur. Som skidor idag hade jag mina skinskidor och hade bra fäste men det gick trögt i övrigt. Började bli lite trött i kroppen på slutet och blev lite väl långa armar där men kul med både sällskap och att åka lite längre. Var nog tur att Konrad kom ikapp mig så kunde åka lite snabbare och hålla värmen. Snittpulsen landade ändå på stabila 135 (70%) och plockade drygt 600 höjdmeter. En bra dag helt enkelt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *