Två löppass i helgen

Helgen över och därmed veckan slut. Blev löpning både idag och igår. Idag sprang jag i skogen utanför Brunflo, pigga och lätta ben så det var skoj idag. Klart bättre känsla än senaste tiden. Höll på i 1:18 timmar och hann komma 13 kilometer på den tiden. 124 (64%) landade snittpulsen på.

Igårkväll betade jag av ett intervallpass hemma på löpbandet. Det blev 1×6, 3×4 och ett block 5x”60/30” intervaller med två minuter vila emellan.Även här bra känsla men ganska låg puls. Körde på maxlutningen 11,7% och första som också var den längsta intervallen höll jag hastigheten 10,5 km/h. 4:orna så höll jag 11 km/h på de två första Intervallerna och 11,2 km/h på den sista. Det avslutade blocket höll jag 12,5 km/h i hastighet. Blev tillslut trött i alla fall.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *