Det rullar på

Hittade denna bild i arkivet, är från uppvärmningen inför DM skejt 2015 och jag pratade tydligen i telefon. Jag vann loppet och blev skånsk mästare trots jag krockade med en bil. Foto: Oskar Henriksson

Fortsätter ha en ganska lugn agenda på min vardag, tränar relativt lite, jobbar lite, plugga lite och har träffa en fantastiskt tjej och tillbringa mycket tid med henne, så med andra ord det rullar på. 

Idag rullade det på med, blev en staktur runt Brunfloviken för allra första  gången, har cyklat en gång då jag cyklade Jamthjulingen på nationaldagen, hann inte njuta av den turen så speciellt mycket då jag körde belgiskkedja med Kardin och andra tuffa grabbar (och en tjej) den gången. Nu kunde man njuta lite och titta runt lite här och där även om vädret var gråtrist med lätt regn emellanåt och ett fåtal plusgrader. Jag hade sällskap av Therese som cyklade medan jag stakade på mina 3:or, pulsbandet la av tidigt idag med men den visade 122 (63%) men la nog runt 130 (67 %) i snitt om jag ska gissa. Snittfarten låg på stabila 18,3 km/h och det kändes ganska hyggligt faktiskt denna dryga två timmar tur och närmare fyra mil.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *