Anmäld till dubbla DM i helgen

Solovann DM rullskidor klassiskt förra året.

På fredag åker jag till Skåne och på söndag ska jag tävla i DM (Distriktsmästerskap i Skåne) i två idrottsgrenar (löpning och rullskidor), blir en jobbig söndag men samtidigt så är det sådana utmaningar som gör att jag vill och kan motivera mig att fortsätta träna som jag gör. Åsracet (Stenestad) som är DM på rullskidor (9 km) avgörs på förmiddagen och DM som avgörs på eftermiddagen är 8 km terräng i Genarp.  

Idag däremot visade jag ingen vidare form, den formen liknande mer som en nykalvad ko. Blev hur som helst två timmar och 35 kilometer på mina Elpex 3:or, pulsbandet eller snarare batteriet i den slutade fungera efter cirka en halvtimme men den var ganska hög idag trots jag åkte lugnt. 

DM löpning 2015 i min födelsedag Ystad, slutade 3:a. Foto: Martin Edvardsson

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *