Vinterns kortaste skidpass

Velade ett tag om jag skulle hinna med dagens tänkta lunchpass men det gick vägen men blev ändå kraftigt reducerat pass. 40 minuter höll jag på totalt och 31:30 minuter av dessa minuter körde jag tröskel. Var fallande nysnö så det gick trögt men riktigt fina förhållandena annars. Var väl den där token som smugglade ut sin hund mitt i Velodrombacken och som jag sen höll på krocka nerför till snöhögarna. Hundar är förbjudna där och hundarna ska vara kopplade. En dåre som förstår för andra.

En annan dåre är jag själv som mest förstår för mig själv. Idag lyckades jag väl hålla stången någorlunda och körde på i ett jämt tempo. Körde två varv på 4:an och ett på 2:an typ och höll exakt samma tempo på varv ett och två när jag körde på 4:an. En mil blev det med andra ord. 19 km/h i snittfart och 163 (85%) i snittpuls skvallrade om att det var en stabil bra tröskel där jag också ganska lätt kunde komma upp i puls. 327 höjdmeter blev det också under milen jag åkte, d.v.s. inte så flackt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *