Träning och sammanträden

Haft en intensivdag idag med dubbla träningspass och t.o.m. dubbla sammanträde, men  god planering och lite tur så funkar det. Började med att köra ångestfyllda (som vanligt) SkiErg intervaller, 6×1000 meter med en minuts vila men blev två minuter mellan de två sista då jag knappt hann återhämta mig emellan intervallerna i början. Ska jag vara helt ärlig så återhämtade jag mig knappt efter uppvärmningen. Intervall fem har jag inga siffror ifrån då det blev knas där på något sätt men hade tider på mellan 3:43-3:46 minuter. Jag hade 1:51,5 min/500m i snabbaste snittempo, det var den sista, de andra låg på mellan 1:52,4-1:52,8 min/500m, men det positiva var att jag hade negativa splits. Snittpulsen varierade från 165 (86 %) till 178 (92 %) och maxpulsen kom även upp fint den, 188 (97 %) så inte långt ifrån max. Bedrövlig känsla men hjärtat fick jobba, tiderna skiter jag lite i, vet att många kör mycket snabbare som jag sen aldrig ser mig förre resultatlistan. 

Cyklade sedan vidare till Rådhusen för en extra nämnd i Kultur- och fritidsnämnden, klubbades några tuffa beslut, aldrig kul det men ibland nödvändigt. Sedan cyklade jag vidare till regionfullmäkte och deltog där och tog även där en hel del beslut som nog blir bra i längden, gick även upp i talarstolen och pratade om vårt klimatsmarta jord- och skogsbruk. 

Sen hem om en snabbis innan jag skulle hålla i Team Nordic Trails onsdagspass, backintervaller för dem blev det och även en del rörelse för undertecknad. Hade lockat över Olivier som var med igår och tränade och när vi sen sprang hem efter träningspasset så träffade vi på en annan f.d. skolelev från gymnasietiden i Ljungbyhed, vi tre hade inte sätts sen 2011 men lyckas träffa  en via en mörkbelagd cykelväg i Östersund. Kul, vi bodde på samma internat när vi gick gymnasiet. Sjukt var världen är liten.

Foto: Håkan Larsson


Foto: Susanne Edfeldt Sjöling


Foto: Min mobil

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *