Timmarna rullar in

Bra utsikt över Frösön (närmast) och Östersund (staden efter bron).

Träningstimmarna rullar in på träningskontot i snabb takt just nu, synd att inte bankkontot ökar i samma takt. Jag hade inte ens börjat med min kvällsstyrka innan man hade cashat in en full hand (fem timmars träning) denna måndag. Allt började med ett 3,5 timmars långt stakpass tillsammans med Zebastian. Lugnt och fint pass och jag var pigg hela vägen men blev lite bitter över en regnskur som skulle envisas i sådär i cirka en halvtimme. Onödigt tyckte jag, då det annars var fint väder och framförallt ingen blåst på förmiddagen.

På eftermiddagen så började jag springa upp på mitt kära berg som jag bor precis vid dess fot. Körde spänststyrka i tre set, grodd-, enbens- och diagonalhopp. Efter varje set sprang jag lugnt ett varv runt elljusslingan. Sen när man var klar med det, så fortsatte jag ner till asfalten och forcerade vidare till Östersund och Vintersportcentrum, där det väntades styrka. Körde den vanliga styrkan som är: chins, rygglyft, tricepsdrag, hantelpress, armhävningar, benpress, hamstringscurl, boxkliv, baksidalår på box, plankan, bergsklättrare och fällkniven. Sen löp hem från gymmet.

Summering av dagen, fem timmar lite drygt konditionsträning + 40 minuter styrka.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *