Test av Vertical K idag

Från förra årets upplaga av Peak Performance Vertical K. Foto: www.fjallmaraton.se

Haft en trevlig lång dag idag men blev ytterligare ett löpintervallpass idag då jag tog mig upp till Åreskutan på 47:58 minuter i tröskelfart. Behagligt att ”bara” köra tröskel då gårdagens banintervaller och dagens pass var inom ett dyn, två löppass i intervallintensitet är inte mina ben vana vid direkt. Tanken var att kunna ta mig upp på mellan 47-48 minuter och så blev fallet då jag sprintade upp de sista stegen för att klara sub 48, viktigt mentalt det. Halvvägs upp till Hummeln tog 20:10 men tog det lite mer lugnt här och där och lite snabbare vissa passager där jag ville känna på olika vägval och så vidare inför tävlingen upp här om nio dagar. Personliga rekordet är från förra året då jag blev fyra på tiden 45:14.

Siffror från vertikalen:

  • Tid: 47:58 min
  • Distans: 4,81 km
  • Snittpuls: 164 (85 %)
  • Maxpuls: 172 (89 %)
  • Höjdmeter: 1000
  • Fallmeter: 10 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *