Johannes Andersson Idrottare – nu på Facebook

Omslagsbilden på min sida som idrottare på Facebook, bild tagen av min bror 2016 i från rullskidbanan i Vålådalen.

Har under en längre tid funderat över att ha en sida på Facebook som idrottare och en som politiker, vilket jag nu har haft under ett tag men inte bjudit in eller marknadsfört mig via min sida som idrottare förrän nu. Ändå är det några som hittat till sidan som jag har som syfte att skriva korta inlägg efter tävlingar och vissa träningspass direkt än skriva ett inlägg på min hemsida senare på dygnet, lite snabbare information kommer komma ut helt enkelt. Jag kommer även att publicera mina inlägg på hemsidan via sidan men oklart i rådande stund om jag gör det varje dag eller lite då och  då. In och gilla sidan, även min politikersida. Vill ha två olika sidor för att skilja mig som idrottare och som politiker.

På tal om sidor är jag även ambassadör för Hand2Home som är ide som vuxit sig fram från en trio från Ystad som kortfattat innebär att man använder sig en app där en konsument väljer olika företag inom olika handverka/serviceyrken i ett slags nätverk. Syftet är att man ska hitta ur detta nätverk seriösa aktörer som alla gynna varandra då de finns i appen, lite som att man annonsera som företag men via en app istället. Behöver hjälp att hitta bra tips på företag som kan vara aktuella för att utveckla detta vidare, ska ju göra något i höst så kom med massor av tips. Ladda ner appen för att förstår den bättre!

Mina tre egna sidor på Facebook.

Johannes Andersson Idrottare

Johannes Andersson Centerpartiet

Hand2Home Östersund

Omslagsbild Johannes Andersson Centerpartiet

 

Profilbilden. I veten hemma i Skåne för 2,5 veckor sedan, den är skördad nu och hamlat till balar.

Ingen träning idag men var inte jobbigt att jobba på jobb 1 idag när utsikten är som den är när man klipper greener. Sen jobb 2 och avslutningsvis avslutades denna dag med styrelsemöte.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *