SM i MTB och banintervaller

Det stora hoppen på dagens SM- bana i MTB.

Var och kampanjande på Frösö Park där SM i Mountainbike avgjordes , man blev själv sugen på att vara med men min MTB- cykel blev stulen hösten 2016 och har inte skaffat en ny sen dess än men det kommer jag antagligen göra en vacker dag. Träning lyckades jag genomföra idag men p.g.a. strul på jobb ett idag så fick jag ändra om träningen lite, hann med 15 minuter TRX- styrka på förmiddagen och körde banintervaller på kvällen. Var segt att ta mig ut efter en ytterligare varm dag och precis som tidigare så värkte vaderna ju längre dagen led men idag hade jag kompressionsstrumpor från och till idag och det känns bra att jag använder dem.

Var inga större problem att genomföra dagens intervaller men blev förstås trött och det gick inte direkt fortare än tidigare i sommar. Jag sprang 400- 1000- 400- 1000- 400- 1000- 400 meters intervaller och hade tiderna 70 sek- 3:17 min – 71 sek – 3:17 min- 70 sek – 3:16 min- 69 sek vilket indikera jämna tider och bra genomförande, inga hybrisintervaller direkt. Den sista 1000- meters intervallen hade jag högst snittpuls (166, 87 %) och maxpuls (178, 92 %), men annars hade jag lite svårt att komma upp i puls men i övrigt ett bra pass och bra genomförande.

Fick lite regn på vägen hem från Hofvallen vilket var svalkande och inte minst välbehövligt för alla skogsbränderna som härjar här omkring där jag bor.

Jenny Rissved vann och gjorde comback idag, jag träffade den olympiska guldmedaljören vid två tillfällen under sommaren 2015 då jag bodde i Falun.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *