Strava ut funktion? + dagens inomhusträning

Få börja med att min Strava inte uppdatera mina träningspass längre, vet inte vad det beror på så behöver tekniskt support där, hoppas någon vad vetet kan vara.

Annars har det blivit två inomhuspass på gym, två olika gym men träffade på skidåkarkollegan och landslagsåkaren Eddie Edström, vi bara väntar på att kunna åka längd i den här stan och det kan vi till helgen. Jag började att köra styrka på förmiddagen, körde först 15 minuter bålstabilitet och sen körde jag följande:

  • Bicepsdrag i maskin, 3×8 med 24,5 kg
  • Tricepsdrag i maskin, 3×8 med 35 kg
  • Enhands- hantelrodd, 3×8 med 22 kg per arm
  • Sittande hantelpress, 3×8 med 26 kg per arm
  • Chins, 3×8

Var lite tidspressad så blev lite väl intensivt så fick nöja mig med 3×8 chins, brukar köra 3×10 annars. 

På kvällen körde jag en timme på löpband, körde på olika lutningar men uppåt hela tiden. Jag körde 30 minuter på lutning 10 % och hastighet 9,5 km/h, 20 minuter på lutning 5 % och hastighet 11 km/h, 10 minuter på lutning 15 %. Hade en snittpuls på 139 (72 %), så lite högre än sist då jag körde liknande upplägg, men idag 0,5 km/h snabbare hastighet än förra gången. Helt okej känsla idag. 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *