Sportsgym Trail och Nybrorullen nästa helg

Ingen tävling denna helg men nästa helg så ska det tävlas. Vill börja med att slå ett slag för Nybrorullen, där Lasse Ericsson med flera har fått till ett jättebra evenemang där, jag kommer dock inte själv tävla där men åkte första upplagan för några år sedan. Jag kommer istället springa Sportsgym Trail, ett lopp som jag slutade på 2:a plats förra året

Idag har först jobbat på golfbanan och sen genomfört klart tvådagarsmötet så var bra trött på eftermiddagen men det blev ett kortare distanspass på 4:or. Har sovit färre än sex timmar de två sista nätterna så det var lagom så, kan också tillägga att gårdagens gympass har givet mig ordentlig träningsvärk. Jag hann hursomhelst 27 kilometer på 1:35 timmar, 122 (63 %) i snittpuls och 438 höjdmeter. 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *