Fartlek i terräng

Det blev en knapp timmes träning denna söndag, efter jag jobbat klart morgonpasset på golfbanan så gav jag mig vidare till Lövsta på Frösön och sprang kommande helgens bana (Sportsgym Trail) + lite skarv. Blev 11,7 kilometer på 57 minuter varav 35 minuter i hög fart. Det var svår terräng så farten var inte så hög men även pulsen var låg, svårt att hålla den uppe när det är tekniskt. Varje fartökning var mellan 2,5-7 minuter långa åt gången och jag hade naturliga start i form av myr, väg, bro t.ex. Jag låg på mellan 158-164 i snittpuls när jag tryckte på, inte högt men hög arbetsbelastning + lite för lite sömn den senaste tiden gör sitt, därför kunde jag eller snarare ville inte köra hårdare eller längre, eller för den delen ett pass till.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *