Skidåkning på Kungsmarken + styrka

Åkte lite skidor på Kungsmarken (Lund Akademiska golfklubb) på förmiddagen. Hade sällskap av min klubbkollega Christian Sundewall under hela passet som åktes i 47 minuter (10 km) för min del, innan jag stämplade ut och åkte till jobbet och stämplade in där istället. Åkte på Skintec och kunde sträcka ut fint i diagonalen men blev flåsig, är väl ovan och otränad eller nått. Stakningen fungerade bra i de nya spåren som gjordes kvällen innan. Man

Kvällspasset blev inomhus på Actic Delphinen i Lund tillsammans med två andra klubbkamrater, nämligen Gustaf och Maria. Det var ett tag sen vi tränade tillsammans. Så fort man träna styrka med Gustaf så känner man sig svag men vi körde i alla fall detta programmet:

  • Marklyft, 1×10 85 kg, 2×10 90 kg
  • Bänkpress, 1×50 kg, 2×52,5 kg
  • Bicepscurl med skivstång, 3×10 25 kg
  • Knäböj , 2×10 55 kg
  • Axelpress med hantlar, 3×10 15 + 15 kg

Fick avbryta sista setet av knäböj p.g.a. att de stängde den stora delen av gymmet. Måste bli lite bättre att svanka i vissa övningar men annars var det bra idag. Åkte sedan hem och åt tre hemmagjorda hamburgare kanske inget man blir stark av men fet, kan behövas nu när det ska bli ännu kallare.

Fina vi är, jag har en viss förmåga att inte bli så bra på foto......

Fina vi är, jag har en viss förmåga att inte bli så bra på foton……….men jag bjuder på det.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *