Småland till helgen

Haft vilodag idag torsdag som vanligt. Har planerat resor till mina kommande tävlingar idag. Blir SM i Piteå sista veckan i denna månaden men redan till helgen åker jag till Småland och ska delta i Svartbäcksmålaloppet i Nybro. Det ska vara någon slags etapplopp som jag inte förstår mig på, men 15 kilometer skate ska köras. Jag behöver komma iväg och åka lite skate, kan inte bara åka upp till ett SM och hoppas allt löser sig med åk känsla och teknik med mera. Det funkar inte så, speciellt när man kanske inte kört fler än 40-45 gånger skate i mitt liv………hittills. Kommer sedan att stanna kvar tills på måndag någonstans i Götaland, tror det kan bli en dag på de fina anläggningarna i Tranemo, Ulricehamn eller Borås. Någon som är sugen på att köra ett fartpass på måndag omkring de områdena? Men redan imorgon blir det skidåkning i Skåne, blir nog hur bra som helst det med.

Foto: Oskar Henriksson

Senast jag körde skate var i Bruksvallarna för en månad sen, dock på bilden åker jag på Skintec (klassiskt) nerför Södergrensbacken. Foto: Oskar Henriksson

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *