Sista lägerdagen i Åre

Från första dagan då solen sken. Hade mulet idag men slapp regnet helt och hållet. Foto: Patrik Modin

Då var det fredag och sista dagen för vårt läger för oss fem som har varit här och tränat ihop. Denna dag bjöds det först på 2x Ullådalenbacken, tekniken var skejt och även denna gång bjöds det bra väder att träna i. På eftermiddagen blev det ett skidgångspass.

Totalt under dessa fem lägerdagar har vi tränat 16 timmar + styrka. Det blev två styrkepass, ett crosspass (skidgång + stakning), två intervallpass uppför Ullådalenbacken, ett löppass, ett pass skidgångsintervaller, ett lugnt skejtpass och avslutningsvis ett lugnt skidgångspass.

Bilen ville inte riktigt komma hem till Frösön. Ringde febrilt under dagen för att få hjälp att byta ut generatorn (eller någon del av generatorn) men ingen kunde eller hade tid i Åre området. Dock fixas det i Östersund nästa vecka. Hoppades den skulle vilja gå självmant ditt men icke. Tack Patrik för hjälp av bogsering! Söker spons för en ny bil eller någon som kan sponsra lite reoperations kostnader. Är som man säger, man hade i alla fall tur med vädret.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *