Game fair, bärplock och viltstek

Livs levande vildsvin i hage.

Som rubriken lyder kan man nästan tro att jag inte har tränat denna lördag, och det har jag  inte heller gjort, men jag har inte heller varit på latsidan direkt. Hade först ett kort besök av Andreas Viker som sov över hos mig, Andreas ska flytta upp hit och plugga till hösten, så det blir väl lite träning med honom sen när han bosätter sig här uppe permanent.

Förmiddagen var annars ganska lugn, små fixade lite grejer innan jag for till Jämtlands Game Fair som är en jakt/friluftslivsmässa med Centerpartiet här på Frösön. Fick bl.a. träffa riksdagsledamoten Per Åsling, mäktigt det. Tyckte generellt det var en lyckat eftermiddag där på mässan. Åkte sedan vidare till Rödön för att plocka lite jordgubbar. Här uppe i Jämtland är jordgubbssäsongen precis igång så det fanns inte så mycket jag lyckades få med mig hem. Lyckades hur som helst äta två liter jordgubbar själv bara idag.

Väl hemma hann jag precis hem så jag kunde se kvartsfinalen mellan Sverige och Nederländerna. Med facit i hand en nitlott då jag borde ha sätt simningen istället med super Sarah i bassängen. Blev ju sista matchen för kommunisten som förbundskapten för Sverige. Ja, hon är faktisk öppen kommunist vilket jag tycker är fullkomligt obegripligt när man har ett av Sveriges hedersamma arbete som förbundskapten till ett av landets populäraste landslag. Konstigt tycker jag det är i alla fall.

F.d viltsvin (från Skåne). Blev viltsvinsgryta till middag idag, en god sådan med rotfrukter till.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *