Rullskidläger och föreläsning

Jag har inte hållt i många föreläsningar men fann den här bilden då jag föreläste i Lomma för nästan fyra år sedan. Foto: Elin Vesterskov

Idag imorgon är det rullskidläger i Ystad som IF Ski Team Skåne och Andrarums IF arrangörerna och jag är hjälptränare vilket är riktigt roligt och extra roligt att det är min skidklubb och löparklubb som håller i det. Kul att lära ut och inspirera, oavsett om det är ung eller gammal. På kvällen fick jag hålla föreläsning om mitt skidåkande som skåning. 

Träning har man hunnit med också idag, fyra timmar tränarled träning där det blev ganska lugnt men lite tempo emellanåt och framförallt kul att spela ”doppboll” med de yngre. Jag åkte sedan hem till föräldragården efter dagens lektioner och detta tog knappt en timme på 4:or, närmare 16 kilometer på mestadels knackig asfalt. 21 fallmeter och 60 höjdmeter blev det och snittpulsen landade på 136 (70 %). 

Bild från tidigare i veckan. Foto: Therese Hansson

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *