P4 radio Kristianstad idag

Intervjuad av Karin Bengtsson i programmet Eftermiddag i P4 Kristianstad idag.

Då har man varit med i radio igen, denna gång i P4 radio Kristianstad. Delade programtid med skolpojken själv, Gustav Fridolin. Nu debatterade vi inte men det hade faktiskt varit roligt, om inget annat hade det blivit bra radio tror jag. Nu var det så att käre Fridolin tydligen var i Hässleholm och skulle prata om skolan, något annat vore väl konstigt då han är utbildningsminister. Mer idrott i skolan är framgångsreceptet för att svenska skolan ska bli bättre, enligt mig. Oklart dock om SJ var i tid.

I tid var jag men fick vänta lite på min intervju idag, som förövrigt var ganska lång. Försökte förmedla att det vi gjorde i vintras inte var någon barnlek och att de vi möter inte är några duvungar och att det krävs träning på absolut högsta nivå. Här kan man lyssna på sändningen, jag snacka efter 49 minuter och efter 76 minuter in i sändningen.

Annars har jag varit ute på en bilturné likt den förra måndagen. Då var det intervju hos P4 Malmöhus och allmänt häng på västra sidan av Skåne. Idag var det den östra delen av Skåne som jag spenderade mestadels av min tid idag. Började med besök till Skurup, snarare mer mitten av Skåne än i östra delen av Skåne. Skit samma. Nu undrar ni väl vad jag gjorde där? Det gjorde jag med kan jag tala om för er. Det var så att min kära bok som jag har letat efter fanns just i Skurups bibliotek. Jag spenderade nog mina två mest intensiva pluggtimmar nånsin där. Sedan far jag vidare till Kristianstad och för radiointervjun. Kan säga att Skurup och Kristianstad hade gamla hederliga P- automater, enkelt och smidigt och skönt att slippa allt klydd med appar och sms.

Har inte direkt varit några vårkänslor idag, har egentligen snöat överallt som jag har varit idag. Värst var snökaoset i Nöbbelöv, var tydligen väldigt lokalt där med snö, då det varken fanns någon snö i Kristianstad eller i i Everöd. Nöbbelöv ligger mittemellan dessa två platser, en plats som knappt ligger över havsnivån. Blev ingen träning idag, var lite sugen men har fått rälig hosta så jag lät bli.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *