Rest lite idag

Öresundsbron måste vara en av de bättre som hänt Sverige på 2000- talet.

Hej på er!

Idag har jag varit ute och rest lite igen. Klockan halv fem på morgonen började  jag och en av mina bästa vänner Mattias Beijer en lång resedag, som slutade med att vi hamnade i 2,5 miljoner staden Manchester. Resan gick via tåg och Öresundsbron till Kastrup, något annat än den lilla flygplatsen som heter Arlanda i Stockholm. Flög sedan till Stansted. Vidare blev det först tåg till London och sen till Manchester där vi har tillbringat hela eftermiddagen/kväll.

Imorgon blir det fotboll live här men nu ska vi fira min födelsedag här i Manchester, oklart hur det slutar. Kan också passa på att tacka för alla gratulationer jag fått hittills idag. Blir 26 år denna dag och närmare mig med stormsteg 30- års krisen.

2 tankar kring ”Rest lite idag

 1. Niklas

  Nja, 2,5 miljoner är det ju i hela regionen Greater Manchester, innefattar ju typ Bolton, WIgan och såna ställen. Själva stan bor det väl bara lite drygt en halv miljon i 🙂 Passa på att besöka Bishop’s Blaize innan match, puben ligger vid arenan, men var där i tid isf 😉 (typ 3-4 timmar innan)

  Svara
  1. Johannes Inläggsförfattare

   Genom att ta första bästa (sämsta) informationen på Google så blir det inte alla gånger källkritiken den bästa! ☺
   Tack, det ska vi göra, det är i alla fall tanken! ?

   Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *