Nytt gym

Förra helgen då jag slutade 2:a i Sportgym Trail vann jag en månads medlemskap på just sportsgym, som är stans största gym. Var där idag för första gången och gäller väl att passa på nu och faktum är att jag idag den 11:e september körde mitt förta benpass sen i slutet av mars, det märktes kära vänner. 

Jag började med att köra 20 minuter bålträning innan jag plöjde igenom följande:

  • Chins 3×8 
  • Axelpress 3×10, 20 kg
  • Tricepspress 3×10, 45 kg
  • Vadpress 3×10, 110 kg
  • Enbenpress 3×10, 80 kg

Jag har en ide att köra 3×10 repetitioner nu i början igen och sen gå ner till allt tyngre så småningom och jag kommer fortsätta att gå till gym även efter nuvarande gymerbjudande går ut. Var annars så svag som jag förväntade mig men börjar försiktigt. 

Tidigare på förmiddagen var jag ute på ett trevligt pass med Konrad Myhr, blev skejt på 7:or och han på 6:or. Jag fick aldrig slita men hade hög puls och var inte den av oss som var mest dragvillig kan jag lova. 38,38 kilometer på 2:11 timmar och 376 höjdmeter mäktade man med på en runda på landsbygden och inne i stan i början och på slutet. 140 (72 %) i snittpuls lyckades man notera vilket är högt och var inne i A2 lite då och då även om det inte kändes så jobbigt som pulsen visade men någon gång ska väl konditionen gå ner en aning efter denna intensiva sommaren. 

Annars så följer jag med spänning personröstningen från söndagens val, jag har förnärvarande nio röster i riksdagsvalet, vilket jag är glad över att få fler röster än från mig själv.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *