Valvinst, studier, framtid o.s.v.

Sikta på att ta dubbla mästerskapsguld i oktober, både på rullskidor och i löpning samma dag. Förra året vann jag DM i klassisk stil. Foto: Björnstorps IF

Vaknade upp denna måndag med ett bra val bakom sig och det verka man kommer få inflytande de kommande fyra åren, spännande, roligt och framförallt utmanande. Idag har man dock försökt återhämta sig så gott man har kunnat, känns att kroppen fått ordentligt med stryk senaste tiden så skönt att ta dagen lite som det blev och det blev ingen träning idag. 

Vad jag kommer göra i framtiden vet jag ännu inte med säkerhet men jag kommer påbörjar en distanskurs på halvfart. Det blir Statsvetenskap- Digital politik- e-tjänster till sociala medier, har en vag känsla att det känns rätt i tiden för min del. 

Min idrottskarriär är också lite oklar men jag kommer springa Sportsgym Tour på hemmaplan, möjligen Lidingöloppet och sen ska jag försöka bli dubbel skånsk mästare på rullskidor och terränglöpning samma dag den 7:e oktober, det är väl ett rimligt mål?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *