Nya skidor

15101940_10153810691166707_1801263235_o

Fick för ett tag sedan mina nya Salomonskidor, direkt utplockade till mig från fabriken och slipade av Huselius Skidsport. Tack för det! Tror de kommer går fint i vinter. Det blev två klassiska par och två par skate. Har om någon som är intresserad lite skidor som jag gärna säljer. De är några olika klisterskidor Salomon S- lab för omkring 70-85 kilo, beroende vilket typ av åkare som det är. Bara att höra av sig, lättast via e-post om man är intresserad.

Har annars inte hänt så mycket i mitt liv denna onsdag. Har haft vilodag vilket var skönt. Sov antingen riktigt bra eller riktigt dåligt under lägret i Saxnäs. Men att sova i sin riktiga säng hemma sover man allt som oftast ovaggad på kvällen. Så var det igår, gick och la mig tidigt och vaknade på morgonen helt utvilad. Skönt. Har gjort väldigt många olika saker idag, fixat lite med försäkringar (den stulna cykeln och operationen), tvättat, fixat stavar och skidor med mera. Gjort storkok i form av Pulled beef, bara namnet var coolt nog för att tillaga det hela. Kom på att den skulle vara i ugnen i sju timmar så det fick bli annan mat till middag.

Har knappt hunnit packa upp mina grejer från Saxnäslägret innan jag redan ikväll packat ihop för resa till Bruksvallarna imorgon. Det är snabba ryck!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *