Sista dagen i Saxnäs

20_29_58swe2016-saxna__776_s1

Har kommit hem från lägret i Saxnäs. Idag bjöds det på ett pass i skidparadiset, blev race med gänget. Gick bra men jag själv hade kanske den sämsta dagen på lägret, men ändå helt OK. Har blivit en del skidåkning i Saxnäs. 16 timmars träning blev det totalt förra veckan vilket var typ vad jag fick under hela den träningsperioden (fyra veckor). Totalt blev det 13,5 timmar skidåkning i Saxnäs, generellt kändes det bra. Mycket positivt att ta med sig. Inte lika positivt var det att man bröt en stav tidigt på dagens korta men intensiva pass. Dessutom gled skidorna dåligt idag trots jag vallade om mina skateskidor igår. Vallade bort mig kan man säga. Sen var vädret runt noll grader och det föll något från himmeln som fastnade på mina slipade glasögon som gjorde att jag inte kunde se något. Fick åka utan mina glasögon som jag inte har gjort sen Vasaloppet 2014, då jag föll och tappade dom samt fick hjärnskakning d.v.s. helt ofrivilligt.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *