Premiär imorgon

En ovanlig syn, ett rullande hus som blockerade en väg. Foto: Lisa Johansson/ ÖP

En ovanlig syn, ett rullande hus som blockerade en väg. Foto: Lisa Johansson/ ÖP

Har lyckas ta mig till Bruksvallarna idag på eftermiddagen, trots stundtals besvärligt väglag och ett kortare ofrivilligt stopp i Vemdalskalet. Stoppet berodde på att ett hus(!) på en lastbil hade fastnat under en bro. Man ska tydligen få vara med på det mesta här i livet.

Livet är annars att vara här och åka skidor. Dock inga skidor för min del i Bruks idag men väl ett pass skate på morgonen med Zebastian. En del tid  i den osköna pulszonen A2/A3 blev det. Hade en väldig tung kropp idag, hoppas den är bättre imorgon.

Kommer bo med min klubbkollega Adam Ekstedt i Funäsdalen. Han hittade ett boende där och jag har bott på samma ställe förr, så det ska nog gå bra. Vi är i sammanhanget en liten klubb (IF Ski Team Skåne) och får ibland fixa våra resor, boende med mera. Men ibland får vi hjälp även med detta, vilket känns extra lyxigt. Är van annars och idag var inget undantag, gick på lagledarmötet bl.a. Nu satt Lukas Bauer brevid mig på lagledarmötet och han ska tävla, så man var inte ensam aktiv där.

Blev ju ingen mer skidåkning ikväll, utan jag  lämnade in mina skidor för vallning hos Swix tills imorgon, blir kanon. Blev även intervjuad av Östersund Posten angående om tävlingspremiären och varför som skåning jag åker skidor med mera. Skoj att man uppmärksammas i lokaltidningen trots att det finns flera andra duktiga skidåkare och inte minst att staden (Östersund) inom snar framtid ha världscupen I skidskytte. En intervju i Ystad Allehanda har jag däremot inte gjort och räknar inte med det heller.

Intervjun kan läsas här. (Kommer inom kort)

Morgonens startlista, otroligt kul med så många startande. Jag startar som nummer 71 av 260 killar. Första start är kl:12:15 och går att följa på FIS app- eller hemsida.

2 tankar kring ”Premiär imorgon

  1. Johannes Inläggsförfattare

   Ju det kommer jag visst ihåg men aldrig de har hört av sig direkt till mig innan eller efter en tävling så som Östersund Posten gjorde.
   Haha, det låter bra! 🙂

   Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *