Norra Garberg Hill Climb inställt


Hade nästan hunnit åka till Sveg innan jag fick beskedet av klubbkamrat Adam Ekstedt att helgens Norra Garberg Hill Climb är inställda p.g.a yttre förhållandena. Tack för upplysningen Adam, annars hade jag nog hunnit hela vägen till Dalarna. Trist att det inte blev några tävlingar alls för mig i helgen, hade en skitranking till helgens tävlingar så slapp trängas i någon start i alla fall. Annars var det enda positiva att jag fick komma hem till familjen igen och följa halvt Ski Classic avslutningen. Jag hade lagt ner mycket tid senaste dygnet att planera, valla skidor, hitta boende o.s.v och förutom tid så läggs det en hel del ekonomiskt i det hela. Fyra par pulvervallningar är inte gratis direkt. 

Detta kan ha varit vinterns sista chans för tävling, hoppas förstås på femmilen om två veckor men vi få se om jag få åka eller inte. Tänkte i alla fall ut och åka en sväng ikväll, har ju pulvervallade skidor som jag likabra kan köra på. 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.