Långpanna skejt


Drog ut på ett långpass skejt denna söndagseftermiddag och än gå det bra att åka på naturspåren men det får gärna vara minusgrader på nätterna åtminstone om det ska kunna åkas i några veckor till. Jag åkte i princip hela spårsystenet idag, började med Torråsen och två varv runt 5:an. Sedan till Spikbodarna via skidstadion, blev den långa och den korta slingan där. Drog sedan till Odensala också innan man åkte tillbaka till skidstadion och hängde där en stund tills jag blev nöjd. Jag var ute i 3:52 h och kom 56 kilometer. 670 höjdmeter och 128 (66%) blev snittpulsen. Jag hade med mig sportdryck idag och hade gott med energi hela tiden men hade en liten dip i början an den andre timmen. Dricker annars vatten på distanspassen men ska köra intervaller imorgon så vill ha lite överskott till det. 

Ganska skitigt och mjukt idag men här och var så var det ganska hårt och gick lätt men det var ganska sällan. Tror jag åkte växel 3 runt 90 % av hela passet.
Drog ut på en kort staktur igår kväll, 13,8 km i snabbare tempo med ett av mina klassiska skidor med pulver på. Tänkte köra riktigt hårt men en lördagkväll utan motivation så blev det halvdant. Var redigt blött och mjukt ska tilläggas.


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *