Löpning och styrka

image

Började årets mörkaste dag med att löpa en tur i Fyledalen. Mörkt och jävligt men solen lyckades tränga sig fram bakom de trista mörka molnen på slutet. Sprang helt obanad sånär på slutet,  då det blev en runda i Tegelbruksbacken. Det blev en dryg timmes lunkade i skogen och då kom man tydligen 9,5 kilometer samt 172 höjdmeter. Även denna gång lyckades jag springa på en större flock vildsvin (ca:15 st) och pervers som man tydligen är, så kom kameran desperat upp och jag lyckades plåta något barnförbjudet. De parade sig nämligen, lite snusk i naturen alltså. Samtidigt sprang en flock dovhjortar åt motsatt håll än vildsvinen. Inte visste jag att det behövs trafikljus i Fyledalen, värsta jultrafiken ju. Jag höll hårt i högerregeln och lät djuren passera. Kan tillägga att jag åt vildsvinsskinka på mackan till frukost, så de kan fortsätta föröka sig, det blir nämligen mer i frysen då.

På kvällen körde jag ett styrkepass med go känsla. Körde lite tyngre och färre rep men ingen maxstyrka. Körde igenom detta idag:

  • Djupa knäböj, 2×5 70 kg, 2×80 kg
  • Magcrunches i maskin, 3×10, 91 kg
  • Hanteltriceps, 1×6 25 kg, 2×4 27,5 kg
  • Bicepscurl skivstång, 1×10 27,5 kg, 1×6 30 kg, 1×4 32,5 kg
  • Axelpress, 1×8 35 kg, 1×5 40 kg, 1×3 45 kg
  • Bänkpress, 2×4 60 kg, 1×2 62,5 kg

Körde ordentlig uppvärmning på varje grej, normalt sätt brukar jag dra av ungefär 1/3 av min träningstid när jag styrketränar, dvs om jag är i gymmet i 90 minuter så räknar jag 60 minuter som

noterad träning Idag var det lite annorlunda då jag delvis tränade själv och körde mycket i övrigt som tex lång uppvärmning. Börja känna mig starkare men bänkpress går inget vidare, våga inte köra mer pga av att jag var ensam idag. Drog även lugnt fem minuter på Skiergen, höll 1:59/500 meter i snitt.

Zoomar man in bilden i mitten så ser man de två vildsvinen som tydligen föröka sig, inga som skäms där inte!

Zoomar man in bilden i mitten så ser man de två vildsvinen som tydligen föröka sig, inga som skäms där inte!

Man få zooma in även här om man ska se dovhjortarna och framförallt den vita sällsynta som hänger med de mörka. Igen rasism där inte.

Man få zooma in även här om man ska se dovhjortarna och framförallt den vita sällsynta som hänger där med de mörka. Igen rasism där inte.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *