Kort pass- snabb energi

Denna kropp var inte nådig trött idag. Uppstigning strax efter kl:4 och sen jobb till lunch innan jag åkte hem för lunch och sen sova en stund, sov en timme och snoozade i nästan lika länge innan vraket till s.k. människa kom upp på fötter och mobiliserade sig med att koka kaffe toppade det hela med att ta en energigel för maximera energin i kroppen för att ta mig igenom den drygt sju kilometer långa rundan (ett varv runt Lillsjön + t/r) på 31 härliga minuter. Det kändes faktiskt ganska bra att springa idag, lätt i steget för att vara mig men pulsbandet ballade ur då den visade över 170 i snitt medan jag tror jag hade någonstans runt 145 i snittpuls, vilket är lite tuffare A1 för mig. Snittempot blev hursomhelst 4:24 min/km och 36 höjdmeter gör ju inte att tempot bli långsammare direkt. Kollade pulsen sen när jag kom hem och den kändes låg så inget att oroar sig för att klockan visade så väldans högt idag. Men samtidigt lite konstigt den visade fel under hela passet, kan göra så i 10-15 minuter ibland men inte så länge som idag. Kanske dags att byta batteri.

Detta var dagens enda pass men igår körde jag och Therese ett kortare gympass och jag själv körde detta:

  • Sittande rodd i maskin, 3×8 med 33,5 kg
  • Tricepsdrag i maskin, 3×8 med 35 kg
  • Vadpress i maskin, 3×10 med 257 kg
  • Enbenspress i maskin, 3×8 med 197 kg
  • Bensträckare i maskin, 3×8 med 60 kg

Kändes bra, speciellt benövningarna, överkroppen var desto sämre. 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *