Intervaller idag

Skidgång i Gustavbergsbacken, den är brantare än vad den ser ut att vara. Bilden ljuger verkligen.

Fredag och det har blivit en del jobbiga aktiviteter i den obekväma zonen. Började med skidgång med hela Parasportsgänget. Eftersom Gunnar var med så kunde jag köra några intervaller själv och några med Zebastian. Musklerna värker men kroppen kändes relativt pigg idag, hade bra driv i steget. Totalt var jag ute i två timmar och fick 25 minuter intervalltid, dock ganska låg snittpuls.

På eftermiddagen körde jag tillsammans med Gunnar styrkestak i den brantaste delen av rullskidbanan. Fyra vänder som tog drygt två minuter. Trodde jag skulle köra några olika styrkeövningar men detta var ett rent helvete och jag har nog aldrig haft så hög maxpuls (186, 96%) på stakning på rullskidor förut. Körde på 3:or och längden var 500 meter med en stigning på 36 meter, rätt styvt med andra ord. Har egentligen bara kört ett A3 pass stakning hittills detta träningsår, så fick lida ordentligt då jag inte riktigt orkade så som jag hade velat. En ren mjölksyrechock blev det och kommer utveckla mig mycket om jag kör detta pass regelbundet.

Imorgon väntas det lugnare träning igen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *