Hemresa och vila

Bild från en av helgens tävlingar under Alliansloppet, mer bestämt Still Hill Race där jag blev förnedrad och omåkt i direktsändning, king det! Foto: Johan Trygg/längd.se

Bild från en av helgens tävlingar under Alliansloppet, mer bestämt Still Hill Race där jag blev förnedrad och omåkt i direktsändning, king det! Foto: Johan Trygg/längd.se

Hemma i min ungkarlslägenhet på Frösön igen. Resan från Trollhättan gick riktigt fint. Vila från träning idag men kroppen känns ändå bra trots det blev 22 timmars träning (+ styrka) förra veckan som avslutade med Alliansloppet. Gårdagens lopp i sig tog inte så hårt som det borde göra, dels för det var ganska lugnt att ligga med i täten i början och dels att jag fick kramp ut på sista varvet och fick gå ner i tempo. Var nere under 140 i puls vid något tillfälle och då pratar vi inte i en nedförsbacke ens. Blev 105:a igår och 88:a i elitklassen som också innebar at dessa hade låneskidor från Skigo. Hade alltså 17 som var förre mig som inte hade låneskidor. Vad jag tycker om att ha låneskidor eller icke låneskidor kan jag skriva en hel krönika men det får väl jag göra en annan gång. Annars var det inga fel på mina låneskidor, de var väldigt jämna kontra de övriga som hade låneskidor och inte minst de gick rakt. Annars riktigt skoj att träffa en massa folk där nere och stort tack för lagning och service man fick.

Resultat

  • Tid: 1:56:32 h
  • Distans: 47,6 km
  • Snittfart: 24,51 km/h
  • Snittpuls: 166 (86 %)
  • Maxpuls: 186 (96 %)
  • Höjdmeter: 431 m

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *