Hemma från VM

Möttes av blommor från både Parasportsförbundet och Kommunen när vi landade i Östersund idag, efter bedrifterna i VM. Inte ofta jag få blommor kan jag lova. Hade bara en vas men det löste sig tillslut, dock fick dem inte plats i mitt enda fönster jag har i lägenheten.

Idag har man rest hem igen efter tolv dagar borta i Tyskland. Tidig på morgonen så åkte vi buss tillsammans med finska landslaget till München. Redan där var vi en timme försenade men hann med planet till Kastrup tillsammans med bl.a. norska landslaget. Sen var flyget från Kastrup till Arlanda försenat en halvtimme men sista planet till Östersund var i tid åtminstone. Skönt att vara tillbaka igen även om det är roligt och spännande att komma till nya platser.

Vi var ett riktigt grymt gäng som var på plats under VM, de sista dagarna kom även våran nya förbundskapten Linda Andersson. Detta gjorde att b.la. jag höjde medelålder av oss fem som var kvar de sista dagarna. Ganska sjukt då jag bara är 25 år själv. Ett extra stort tack till Pierre och Max som var med under hela VM och såg till att vi hade bra surf på skidorna plus allt annat runt omkring.

Redan om två veckor åker vi vidare till Asien, då ska det tävlas i Sydkorea och i Japan. Det blir också världscupavslutning som vi fortsatt leder.

 

nästa race

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *