Bilder från VM i Finsterau

Tänkte bjuda på lite fina bilder från VM i Finsterau. Men först tänkte jag gå igenom denna tisdag som har inneburit träning för första gången sen VM. Det blev nästan två timmar lugn stakning med Zebastian och sista timmen hade vi även sällskap av Trönös Emil Thyrén. Det var han jag jagade under SM- stafetten i Söderhamn när jag åkte första sträckan för klubben min (20 sekunder efter) och det var det laget vi tillslut lyckades slå. Var bra spårförhållanden idag efter det hade kommit några centimeter nysnö. Har hört att det varit bedrövliga isiga förhållandena den senaste tiden uppe på skidstadion. Idag bättre alltså och nu väntas det mer snö framöver, bra det. Dagens snittpuls landade på 98 (52 %), hade ju nästan högre puls när man stannade och pissade än när man åkte. Skönt annars ut och åka idag, kallt och klart vackert väder.

Här kommer lite VM- bilder nedan som Patrik Modin tagit.

Prispallen 20 km klassiskt

Var nog den varmaste dagen när vi åkte 20 km.

Målgång 20 km.

Den här japanen gick ständigt runt med en japansk flagga, oklart varför men det kanske var att han är japan. En teori i alla fall.

Försökte vara positiv innan start.

De utan armar har de inte lätt

Sprintprologen

Mål.

Fransmannen Clarion.

Norrmannen Bye.

Finländaren Ilkka.

Max och Pierre.

Semifinal, förre Clarion.

Kontrollera semifinalen.

Efter semifinalen.

Innan start.

Taktiksnack innan finalen, Ilkka i bakgrunden och världens minsta kille som uppenbarligen? är med i ett MC- gäng. Han är i alla fall en som hade koll på dem som skulle doptesta sig efteråt.

Alpina som gäller.

Finalen i andra kurvan.

Ukrainaren faller, trots jag tittade bakåt så hade jag ingen aning om att han föll bakom oss. Först i mål man fattade vad som hade hänt där bak.

Clarion på väg att falla med.

På väg mot VM- guldet.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *