Födelsedagslöpning

Statslöpning i min löparryggsäck från Wilja Labs.

Fyller 29 år idag, och fick den briljanta iden att springa så många kilometer som jag fyller. Man behöver ju träningsmål i sådana ovissa tider som nu. Jag hade lite tidsbrist och sprang därför på lite mer än tänkt, jag sprang de 29 kilometerna på 2:12 timmar i mona Hoka Clifton. Dessa skor gillar jag, har verkligen inga problem med vaderna trots löpning på hård underlag som idag, sprang i princip bara asfalt idag. Det enda som känns är ljumskar och framsida lår, men det handlar om ovana. 

Rundan jag sprang var till Valla på Frösön, sen till Lugnvik, runt halva Lillsjön och sen hem. Jag hade sällskap av Therese sista timmen, skönt att ha sällskap för det kan bli lite ensidigt att springa så ensidigt och ensamt så länge annars. Jag hade 138 (71 %) i snittpuls, tog 204 höjdmeter och snittempot var 4:32 min/km. 

Utöver denna löpträning så var jag ledsagare på morgonen i 1:45 timmar, vi körde lugn skejt i den numera skitiga snön. Kan även summera denna träningsvecka med att jag lyckades skramla ihop nästan 29 timmars träning, sällsynt såhär i april men tiderna är som dem är. Imorgon ska jag börja jobba på golfbanan på 60 % så har lite annat för mig på veckorna nu framöver så räkna med inte så mycket träning framöver. 

Vill också tacka för alla gratulationer som jag fått idag på min 29:e födelsedag, det värmer. 

Såhär glad blev jag av Thereses goda hemgjorda tårta

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *