Flugit till snön?

Åker numera inte längre som ungdom för SAS, hej 30- års krisen.

Har idag tagit sig med hjälp av flyg till ett kallt Jämtland igen. Fick se historiken Dick Harrisson på Sturup när vi gick igenom säkerhetskontrollen. Ironiskt nog syntes alla mina historieböcker som jag hade mig när en säkerhetsansvarig ville gå igenom min väska. Hade varit en fin referens om han kom fram och pratade lite historia, då jag läser historia på distans nu. Såg även en annan välkänd smått förvirrad man vid namn Andreas Isaksson, en av Sveriges bästa landslagsspelare de senaste 15 åren om du fråga mig. Han hade sitt Djurgården med och skulle väl åka hem till huvudstaden efter de fick stryk av Sveriges bästa fotbollslag Malmö FF igår. I träningsväg har jag inte gjort så mycket mer en tagit en lång promenad.

Än ligger det snö kvar på ÖSK, för en skåning funkar dessa förutsättningar alla dagar i veckan, dock såg jag ingen när jag promenerade förbi spåren men jag såg en rullskidåkare lite senare istället.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *