En mil med Raj

Visst är han fin? Alltså jag men Raj är också fin han. Tur att någon vill pussa mig i alla fall.

Visst är han fin? Alltså jag men Raj är också fin. Tur att någon vill pussa mig i alla fall.

Dagens enda pass blev ett fint soligt sådant i Fyledalen. Jag och Raj (hunden) åkte till Fyledalen och sprang där en mil på grus/skogsvägar. Detta gjordes innan frukost i de fina förhållanden det var idag, torrt, soligt och ingen vind. Det var bara att njuta. Trots jag är fetare än någonsin kändes kroppen riktigt lätt och fin. Väger 74 kilo nu och så mycket har jag inte vägt förut. Märkligt då jag inte tycker jag har blivit fetare men jag kanske har fått muskler? vad vet jag. Hur som helst tog det knappt 47 minuter att springa den kuperade milen (111 höjdmeter), trots lugnt A1- tempo (4:41 min/km). Lite småslitna muskler idag men det var riktigt roligt att springa i den fina miljön. Var mäktigt att springa jämsides med en flock vildsvin bara 20 meter ifrån oss, dock inte lika mäktigt när de vände om och sprang mot oss. Men det gick bra, jag hade ju Raj.

Drar till Torsby imorgon, ska bli roligt att en tävling med tradd- åkning går så nära hemifrån, det är bara 65 mil ditt. Det är och kommer gå JSM samtidigt men vi gamlingar ska åka sprint på fredag och 15 kilometer skate på söndag på brutalt tuffa banor. Det blir nog bra ska vi se.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *