Dubbelpass i nysnön

Nu har det fallit en hel del snö den senaste tiden, tror det kommit drygt 20 centimeter så nu är det ett vintrigt landskap att träna i igen, kul. Däremot gör nysnön att det glider långsamt och allt bli lite segt men ack så vackert, alltså runt omkring, inte min teknik. 

Jag började dagen med att skejta i 2:20 timmar, tre mil lite drygt hann man på det, 681 höjdmeter och 117 (60 %) i snittpuls. Glädjande idag var att jag hade sällskap av två klubbkamrater, först Freya Orban som jag hängde på lite på hennes intervaller. Och sen hängde jag på Viktor Asking på slutet av mitt pass, då han tillsammans med göteborgaren Jonatan Viker körde korta intervaller där jag delvis hängde med. Låg snittpuls men skrämde upp den till 159 (82 %) och hade lika hög maxpuls sen på eftermiddagen då jag stakade i drygt en timme men la även in 10x 10/20 impulser, alltså aktivt tio sekunder (15 stavtag) och sen 20 sekunder vila. Jag hann inte långt under detta pass heller, 14 kilometer och 307 höjdmeter samt en snittpuls på 124 (64 %), det fick räcka för dagen. 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *