Diverse skidåkning

Fint vid Torråsen, bakgrunden ser man fjäll och Frösön.

Har idag satt in fyra färska lugna timmar rakt in i träningskonto, helt utan moms. Det blev drygt två timmar på förmiddagen efter fått käften renoverad. Tandläkarbesöket gick bra och blev inte alltför fattig.

Nästa vecka är det världscupen i stan och som assisterande spårchef hade jag det roliga uppdraget att mäta ut var kilometersskyltarna ska vara runt om banorna. Tre olika banor kördes igenom och fick sällskap av Konrad Myhr på sista bankollen man gjorde. Sen åkte vi drygt en timme tillsammans skejtade som om det inte fanns en morgondag. 128 (66 %) i snittpuls och snitthastigheten var ungefär 15 km/h. 

På eftermiddagen så åkte jag en tur endast stakande, först till Torråsen och sen tillbaka till stadion för sen åka vidare till Spikbodarna och runt elljusen där innan man åkte tillbaka för lite skarv. Knappt två timmar och 28 kilometer, 483 höjdmeter och okänd puls då batteriet nog gjort sitt. 

Traditionella tränings- pissen, som händer lite då och då när vi herrar är ute och åker. Lika självklart som en hund ska lukta i skrevet. 
 visar att det var flera plusgrader ute idag, sex grader på stadion.
Vit och fin som vanligt? 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *